Friday, September 25, 2015

Cum Evadează Infractorii Din Închisorile Rusești !!!

Pe camerele de supraveghere ale unei secții de poliție din Rusia au fost surprinse zilele trecute imagini de-a dreptul șocante am putea spune având în vedere gravitatea faptelor. Un individ în vârstă de aproximativ 30 de ani este surprins cum încearcă să scape din arestul poliției chiar în fața a două polițiste care se aflau la ghișeul de la intrarea în secție.

Se pare că infractorul care urma să fie transferat într-un penitenciar din Federația Rusă a prins un moment în care polițiștii de la secția unde fusese adus nu au fost atenți și și-a clădit rapid în minte un plan de evadare asta și pentru că exact la ghișeul de la intrarea în secția de poliție cele două polițiste aflate în birou țineau geamul deschis.

Așadar profitând de neatenția lor acesta s-a năpustit spre gaura extrem de strâmtă a geamului și după o luptă de câteva secunde în care polițistele aflate la fața locului au încercat să îl oprească trăgându-l de pantaloni acesta a reușit să iasă în final pe geam cu pantalonii în vine și să își continue fuga nebună în afara secției.

Momentul este pe cât de hilar pe atât de regretabil deoarece cei aflați în arest ar trebui să fie supravegheați mai strict. Gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat dacă acesta le agresa fizic prin surprindere pe una dintre cele două polițiste aflate în timpul programului. Probabil ar fi existat urmări mult mai grave decât simpla lui fugă cu pantalonii în vine. Așadar autoritățile nu sunt mereu pregătite situațiilor mai ales când este vorba de apariția unor evenimente asemănătoare cu cel pe care l-ați putut urmări în imaginile din videoclipul de mai sus.

No comments:

Post a Comment