Thursday, September 10, 2015

Te-ai întrebat vreodată cum arată un Hamburger de la Mc Donald's după 14 ani !!! Ia Fii ATENT Aici:

Toată lumea a ajuns să cunoscă glumele despre mâncare de la Mc Donald's. Majoritatea acestora ironizează faptul că deși se laudă că folosesc produse naturale și cât mai sănătoase acestea se conservă atât de bine în timp și practic nu se strică nici după câteva zile încât ne vine greu să credem că ele chiar sunt naturale.

Un bărbat din Utah, Statele Unite ale Americii a făcut un experiment inedit chiar fără să vrea. Acesta și-a cumpărat în urmă cu mai bine de 14 ani de zile un Hamburger de la restaurantul Mc Donald's și a plecat în grabă către întrevederea pe care o avea. Acesta a pus hamburgerul într-un buzunar din geanta pe care o avea la el. Aceea a fost ultima oară când a folosit acea geantă iar hamburgerul a rămas acolo neatins vreme de 14 ani până când acesta a găsit-o prăfuită și aruncată printre lucruile vechi și odată cu ea a avut surpriza vieții.

Hamburgerul era atât de bine conservat încât dacă l-ai fi încălzit nu cred că ar fi fost mare diferență față de unul abia cumpărat de la același lanț de restaurante. Mare i-a fost mirarea încât a chemat și echipa de televiziune pentru a vedea minunăția și a arăta că legendele sunt adevărate acelea care apar și în glumele de care aminteam mai sus.

De curiozitate proprietarul hamburgerului istoric a pus produsul pe ebay și mare i-a fost mirarea atunci când a văzut că cineva îi oferă și 2000 de dolari pe el. Bineînțeles că în final acesta a dorit să îl păstreze pentru că acesta îi va aduce mai multă notorietate dacă se află în posesia sa.

No comments:

Post a Comment