Saturday, September 5, 2015

Echipa Roșie A Întors Scorul În Ultima Secundă Și Se Bucura De Victorie - Dar Stai Să Vezi Ce Face Jucătorul Încercuit !!!

De-a lungul istoriei au existat moment în cadrul partidelor de bascht memorabile. Au putut fi văzute răsturnări spectaculoase de scoruri după o diferență foarte mare, echipe câștigând după ce au fost conduse pe tot parcursul meciului, sau coșuri câștigătoare chiar în ultima secundă. Toate situațiile enumerate mai înainte sunt extrem de spectaculoase și fac deliciul publicului dar vă asigur că ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos nu se compară cu acestea este ceva de-a dreptul antologic și nemaiîntânit pe terenul de baschet.

Cele două echipe se aflau la un scor strâns în ultimele 17 secunde dar echipa în roșu se afla la conducere. După ce au repus mingea în joc echipa în alb s-a poziționat pentru un ultim atac și au reușit minunea înscriind un coș de 3 puncte și distanțându-se la 2 puncte de oaspeți cu 8 secunde înainte de final.

Oaspeții nu au cedat însă și au repus rapid mingea în joc pornind într-o cursă nebună spre coșul advers pentru a readuce măcar egalitatea. Dar iată că atunci când nimeni nu mai spera nimic și timpul era aproape de sfârșit o fentă genială a unui jucător oaspete a făcut ca acesta să se găsească singur pe semicercul de 3 puncte și să înscrie cu ușurință întorcând spectaculos scorul și facându-și practic echipa câștigătoare cu 0,7 secunde înainte de final.

În timp ce echipa roșie care trecuse de la agonie la extaz se bucura cei de la echipa gazdă nu au cedat iar unul dintre jucători a luat repede mingea și a repus-o în joc pasând la jucătorul cu numărul 25. Acesta nu a stat pe gânduri știind că timpul stă să expire și a aruncat la coș din propriul teren chiar în momentul în care sirena anunța sfârșitul timpului regulametar de joc. Deznodământul îl veți descoperi cu plăcere în imaginile din acest videoclip. Este ceva de-a dreptul nemaivăzut.

No comments:

Post a Comment