Monday, September 14, 2015

Românul De La X-FACTOR Italia I-a Lăsat Pe Toți Cu Gura Căscată - Fii ATENT Ce S-a Întâmplat !!!

Contrar tendințelor din ultima vreme când românii din zone precum Franța, Spania, Italia au fost condamnați pentru faptele lor mai mult sau mai puțin ilegale iată că mai există și concetățeni de-ai noștrii care ne fac cinste și care nu fac decât să ne bucure că poate străinii își vor schimba comportamentul și părerile ofensatoare la adresa noastră. Urmăriți imaginile de mai jos și sunt convins că veți fi și voi impresionați de tânărul Leonard.

Leonard are doar 28 ani și face parte dintr-o familie de români originari din Timișoara care s-au stabilint în urmă cu mai bine de 20 de ani în orașul italian Treviso. De altfel acesta s-a născut în Timișoara iar la vârsta de 6 ani părinții au hotărât să plece pentru o viață mai bună din țara noastră.

Tânărul a participat la celebrul concurs de talente muzicale X-Factor Italia iar la prima audiție a avut de înfruntat un juriu foarte exigent compus din patru personalități muzicale ale Italiei și ale scenei internaționale. Acesta a ales pentru interpretare piesa binecunoscutului John Legend ”All of me” cu care a reușit realmente să ridice sala în picioare și să îi impresioneze pe toți cei patru aflați în juriul din fața sa aceștia acordându-i cei 4 de ”Da”.

După interpretare auzind laudele venite din partea juraților acesta pur și simplu a început să lăcrimeze de emoții ne putând să creadă că i-a impresionat în așa fel și că toate cuvintele de apreciere sunt pentru el. Când a văzut asta singura parte feminină a juriului l-a chemat pentru o îmbrățișare dar aceasta s-a transformat în ceva cu totul și cu totul special aceasta pur și simplu pupându-l pe buze pentru câteva secunde și apoi i-a șoptit câteva cuvinte de laudă la ureche. Acest moment l-a făcut invidios chiar și pe un alt membru al juriului din partea masculină.

No comments:

Post a Comment