Wednesday, September 16, 2015

Metoda Rusească Prin Care SCAPI Mereu De RADAR !!!

E bine știut că cel mai mare coșmar al șoferilor atât din țara noastră cât și de pe întreg mapamondul îl constituie aparatul radar. Acesta te va surprinde când îți este lumea mai dragă cu viteză exact atunci când ai uitat de limita de viteză și ai apăsat puțin mai tare pedala de accelerație. După cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos există totuși o metodă care te poate scăpa întotdeauna de radar.

Metoda aceasta nu a fost descoperită de șoferii de la noi ci de cei din Rusia dar funcționează cu orice tip de radar iar pentru poliția rutieră este absolut insesizabilă. După cum veți putea observa și din demonstrația șoferului rus care vă va arăta ce tehnică trebuie folosită.

După cum vedeți deasupra cifrelor sau literelor se aplică un autocolant negru de forma similară a cifrei sau literei pe care o acoperă dar care în urma fotografierii de către aparatul radar noile cifre sau litere acoperite cu acest tip de autocolant vor fi insesizabile în poză și astfel nu vă vor putea demonstra că era mașina dumneavoastră în momentul în care vă opresc mașina același lucru și în cazul radarelor fixe nu vor putea să vă trimită nici o amendă prin poștă.

De-a lungul timpului șoferii s-au dovedit din ce în ce mai inventivi mulți încercând să păcălească radarul cu tot felul de metode mai mult sau mai puțin reușite. Cu toate acestea ce au descoperit rușii este de departe cea mai bună tehnică mai ales prin faptul că nu schimbi nimic la numărul mașinii tale care să fie sesizabil la un control mai amănunțit.

No comments:

Post a Comment