Tuesday, September 1, 2015

Credeai Că Americanii Sunt Cei Mai Tari ? Fii ATENT Ce Arme Are Armata IRANULUI !!!

Dacă aveai impresia până acum că doar armata Statelor Unite ale Americii dispune de arme de cea mai înaltă tehnologie atunci ar trebui să te uiți mai bine la imaginile videoclipului de mai jos. Vei vedea că lucrurile nu stau chiar așa și în afară de marile puteri deja cunoscute în domeniul militar pare să apară una nouă și anume Iranul.

În ultimele săptămâni s-a vorbit tot mai des despre posibilitatea ca armata rusă să furnizeze echipamente militare armatei iranului. Mai mult decât atât președintele Rusiei Vladimir Putin a anunțat că va ridica interdicția de a livra aparatură militară armatelor din orientul Mijlociu, interdicție care a fost adoptată de actualul premier al Rusiei în anul 2010.

Decizia luată de Vladimir Putin nu a fost pe placul Israelului care consideră că echiparea armatei iraniene cu arme de ultimă generație poate reprezenta o amenințare la pacea din zona orientului Mijlociu. Totodată și celelalte puteri mari ale lumii au sancționat decizia președintelui rus care a anunțat un solid parteneriat economic dar și militar cu Iranul. Acest lucru a avut loc probabil și datorită faptului că cele două țări au susținut regimul actual din Siria, regim condamnat de majoritatea țărilor din vest.

Sistemele de rachetă S-300 reprezintă un sistem Rusesc de rachete sol-aer care au o rază lungă de acțiune. Acest sistem este dezvoltat pentru a apăra împotriva raidurilor aeriene precum și a rachetelor. Acest sistem a fost construit pentru prima dată în anul 1978 și de atunci acestea sunt modernizate continuu aducându-se îmbunătățiri conform tehnologiilor de ultimă generație apărute. Acest sistem este automat dar există și posibilitatea acționării lui manuale. Componentele acestuia pot să se afle și la 40 de kilometri de centrul de comandă.

No comments:

Post a Comment