Friday, September 4, 2015

Șoferul De Autocar Este Un Criminal Inconștient - Fii ATENT Ce Depășire Face !!!

Nu e o noutate pentru nici unul dintre dumneavoastră mai ales dacă sunteți șoferi că există alți conducători auto printre noi care nu respectă regulile de circulație sub nici o formă și pun cât mai des viața lor și a celorlalți participanți la trafic în pericol prin manevrele periculoase și indisciplina lor. Veți vedea în cele ce urmează un astfel de șofer din România ca după părerea mea nu ar trebui să mai aibă dreptul de a conduce pe șosea.

Toată întâmplarea a fost filmată de un șofer deveneit cameraman amator cu ajutorul camerei montate pe bordul mașinii sale. Clipul a ajuns pe site-ul Trafictube iar cei care au mai vizionat aceste imagini s-au declarat de-a dreptul îngroziți de atitudinea șoferului autocarului și au făcut mai multe reclamații firmei de transport unde acesta lucra. Se pare că autocarul aparține unei firme de transport persoane intern și internațional din Bistrița-Năsăud.

De altfel incidentul a avut loc pe data de 1 septembrie pe drumul național numărul 17 chiar în dreptul ieșirii din localitatea Becelean. Aici un șofer de autocar cum se poate vedea s-a crezut mai presus de lege și a fost la un pas să provoace o tragedie pe șosea. Se pare că acesta nu s-a gândit nici la siguranța pasagerilor pe care îi transporta, nici a celorlalți participanți la trafic și nici măcar la propria lui siguranță din moment ce a făcut această manevră pur și simplu criminală.

Din fericire în final totul s-a terminat cu bine asta datorită stării de spirit și a atenției celorlalți participanți la trafic. După cum se vede pe imagini ceilalți șoferi s-au retras până aproape de ieșirea în afara părții carosabile și l-au lăsat pe șoferul nebun să treacă mai departe și să-și continue cursa nebună în care s-a antrenat. Din nefericire asemenea șoferului autocarului de față sunt o mulțime de alți șofer ce se pare că nu pot fi potoliți sub nici o formă nici măcar de amenzile ustură toare pe care riscă să le primească din partea poliției.

No comments:

Post a Comment