Tuesday, September 15, 2015

Un Șofer De TAXI Face Un Gest Inexplicabil - Fii ATENT La Indianu Asta !!!

Pregătiți-vă să vedeți o adevărată lecție de viață din care va trebui să trageți o învățătură serioasă în ceea ce privește încrederea în anumiți oameni din jurul dumneavoastră. Priviți imaginile din videoclipul de mai jos și o să vedeți că reacția șoferului de taxi o să vă demonstreze că am dreptate cu ceea ce am zis mai înainte.

Două tinere se întorceau din club duminică seara bine amețite de aburii alcoolului și pentru a ajunge în siguranță acasă au chemat ca de obicei un taxi. Aici au avut surpriza să dea de un șofer de origine indiană care părea foarte sociabil și bine intenționat așadar în timpul călătoriei cele două pasagere au început să povestească împreună cu acesta despre familii despre multe altele cele două simțind o legătură specială cu acesta care părea atât de sincer și de umil că își câștigă pâinea cinstit pentru copilașii pe care îi are acasă de crescut.

A venit și momentul în care acestea au ajuns la destinație iar la coborâre fata din spate a ieșit repede din mașină și a pornit camera video pentru a imortaliza momentul amuzant când prietena ei aflată în dreapta șoferului de taxi se va da bine amețită jos din acesta. Când s-au uitat a doua zi mai bine pe filmare însă au avut parte de surpriza vieții.

Șoferul care se dăduse atât de prietenos la coborârea domnișoarei a observat că aceasteia i-a căzut telefonul mobil pe bancheta lui și înainte ca aceasta să se întoarcă să îl pupe pe obraz de plecare într-un gest de maximă prietenie a subtilizat obiectul și l-a făcut nevăzut. Ceea ce nu a știut el este faptul că în tot timplu acesta prietena victimei filma ceea ce el făcea astfel că imaginile au ajuns la firma de taximetrie pentru care acesta lucra și prejudiciul a fost rapid recuperat iar acestuia i s-a desfăcut contractul de muncă pentru comportament necorespunzător.

No comments:

Post a Comment