Wednesday, September 16, 2015

Un Ardelean S-a Dus La Mall - Stai Să Vezi Ce Le Face Bodyguarzilor Când Vin Să-l Dea Afară

Într-un mall din Alba Iulia a avut loc un incident cu totul și cu totul neobișnuit pe care n-ai cum să-l descrii în cuvinte. Este pur și simplu o comedie românească exact cum vezi numai în filme. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos ți veți vedea cum badea Grigore îi lasă fără cuvinte pe bodyguarzii din mall.

Badea Grigore a venit într-o zi din timpul sptămânii la mall să bea o cafea împreună cu alți trei prieteni. Problemele acestuia au apărut când acestuia i s-a făcut foame și a încercat să improvizeze o masă tipic ardelenească chiar în interiorul ariei cafenelei. În acel moment mai mulți bodyguarzi ai mall-ului s-au sesizat că bărbatul vrea să consume produse care nu sunt cumpărate din locul respectiv și au încercat să îl atenționeze că nu este bine ce face și că va trebui să renunțe în a lua micul dejun chiar la acea masă.

Cu toate acestea badea Grigore nu s-a lăsat intimidat și i-a întrebat respectuos unde scrie că este interzis să mănânci moment în care nici unul dintre bodyguarzi nu a putut să îi explice ba mai mult au invocat faptul că este interzis fumatul în acea zonă dar ardeleanul nostru le-a arătat că el nu fumează nimic ba mai mult a comandat și o cafea și o apă de la acea cafenea deci practic era un client 100% adevărat.

Cei aflați la masă cu badea Grigore s-au amuzat teribil pe seama întâmplării ba mai mult unul dintre bodyguarzii care au încercat să îl dea afară a servit și el puțină șunculiță ardelenească și niște ”ceapă faină” de la rumânul nostru. O asemenea întâmplare trebuie să fim cinstiți nu are cum să nu te înveselească și să îți dea încrederea că încă mai există români adevărați.

No comments:

Post a Comment