Tuesday, September 15, 2015

I-au Deschis Stăpânii Ușa Și A Intrat - Stai Să Vezi Reacție Când Ies Ei Pe Tocul Ușii

Dacă sunteți triști și supărați atunci rețeta cea mai bună este să vă uitați la imaginile din videoclipul de mai jos cu siguranță vă vor aduce din nou buna-dispoziție pentru că vă veți amuza teribil când veți vedea reacția câinelui atunci când stăpânii îi fac o farsă cu ajutorul ușii nou montate.

Mai întâi stăpânii îl cheamă pe cățel în casă și îi deschide ușa în drumul lui pentru a putea să intre. După ce acesta intră bucuros ei ies prin rama ușilor pentru că acestea nu aveau atașate geamurile. În momentul acesta în mintea câinelui probabil lucrurile o iau razna și puteți să vedeți reacția comică a acestuia care nu înțelege ce se întâmplă și dorește să evadeze din încăpere asemenea stăpânilor dar nu are încredere să treacă prin ușă și încearcă să deschidă clanța acesteia. Într-un final acestuia îi este deschisă ușa și țâșnește în cea mai mare fugă pe ea vrând probabil să scape de sentimentul ciudat pe care l-a trăit în urmă cu doar câteva clipe.

Câinele este un animal patruped care face parte dintr-o subspecie a binecunoscutului lup cenușiu. Câinii au fost domesticiți acum peste 15 milenii și încă de la începuturi s-a creat o legătură foarte strânsă între acesta și om. Astfel s-a ajuns ca aceștia să aibă o relație benefică de ambele părți pentru om acesta deservind în mai multe feluri iar pentru câine omul s-a îngrijit să-i ofere de la hrană, adăpost și alte lucruri ce țin de îngrijire.

Câinele se deosebește prin simțuri foarte dezvoltate decât cele ale oamenilor cum ar fi văzul, auzul, mirosul foarte dezvoltate. Acesta este acoperit cu un strat de păr ce se numește blană. Câinii specifici zonelor montane au două straturi de blană acestea ținându-le de cald atunci când afară sunt temperaturi foarte scăzute.

No comments:

Post a Comment