Friday, September 4, 2015

A început să taie vechiul sutien cu o foarfecă, DAR Rezultatul Final I-a Înnebunit pe Bărbați !!!

Dacă ești femeie va trebui să vezi acest videoclip neapărat, dar și dacă ești bărbat vei vrea să vezi asta pentru că mai mult ca sigur îl vei arăt mai departe prietenei sau soției. Metoda din cliplu de mai jos vă va ajuta pe multe dintre dumneavoastră să nu mai aruncați vechile sutiene pe care nu le mai folosiți ci mai mult să le transformați în unele moderne care pe lângă faptul că vor fi utileă îi vor încânta și pe bărbații din jurul dumneavoastră cu ținuta provocatoare adoptată.

Fata din imagini vă va învăța cum să faceți dintr-un banal sutien cu bretele un sutien modern care o să vă permită să îmbrăcați orice rochie cu spatele gol fără să vi se mai vadă vreo parte din lenjerie. Tot ce aveți nevoie pentru această operațiune este de o foarfecă și un ac cu ață de culoarea sutienului. După ce tăiați porțiunea care se prinde în spate și fixează sutienul lăsați doar bretelele pe care le veți prinde cu ață de partea inferioară a cupelor acestuia astfel încât la o rochie cu spatele gol acestea vor fi pur și simplu insesizabile și veți atrage privirile a din ce în ce mai mulți bărbați.

Sutienul reprezintă un articol vestimentar destinat exclusiv femeilor care este alcătuit de obicei din două cupe ce sunt fixate de niște bretele. Are rolul da a da formă siluetei femeilor și chiar de a le proteja împotriva pudorii. Istoria modernă a acestui obiect de vestimentație își are ca punct de pornire anul 1914 mai exact pe data de 3 octombrie când o doamnă pe numele ei Mary Phelps a patentat un astfe de articol de lenjerie care mai târziu a continuat dezvoltarea industriei sutienelor.

Probabil cel mai important rol în mediatizarea și răspândirea ideii de folosire a acestui articol vestimentar l-a jucat cinematografia. Apariția actrițelor doar în acest articol vestimentar de la bust în sus în jurul anilor 1930-1960 a dus la o expansiune totală în ceea ce privește popularitatea sutienului.

No comments:

Post a Comment