Thursday, September 3, 2015

18 Marinari Stau Pregătiți Cu Arma În Mână, DAR Stai Să Vezi Ce Face Cel Din Mijloc !!!

Garda prezidențială de onoare a marinei americane a fost invitată la o competiție internațională în Norvegia. Chiar dacă au participat grupuri de marină militară și din celelalte țări ale NATO vă puteți închipui cine a fost numărul unu. Este clar că Statel Unite ale Americii sunt și vor rămâne pe cea mai înaltă treaptă în ceea ce privește pregătirea militară.

Garda de onoare a marinei americane a fost înființată în anul 1931 și încă de atunci participă la ceremoniile prezidențiale și alte ceremonii private si publice. Acești bărbați au fost antrenați intens pentru asemenea festivități iar reprezentația a ieșit după cum puteți vedea și dumneavoastră impecabilă fiind aplaudați la scenă deschisă de toți spectatori prezenți care i-au ovaționat chiar și în picioare.

Marina Americană sau Forțele Navale ale Statelor Unite ale Americii este considerată și pe bună dreptate de altfel cea mai mare forță militar navală de pe întreg mapamondul. Aceasta a lua ființă în anul 1775 în ziua de 13 octombrie. Aceasta are în componență peste 300.000 de militari activi și peste 100.000 de soldați în rezervă.

Este singrua forță navală din lume careare în componență peste 300 de ambarcațiuni de diferite mărimi și peste 2600 de avioane de vânătoare. Conform legii misiunea Marinei Statelor Unite ale Americii este de a menține, a antrena și a fi gata echipată să câștige războaie marine, să descurajeze agresiunea și să mențină pacea pe întinsul apelor. Misiunea actualizată pe care noii recruți se angajează să o respecte se referă la protejearea și apărarea și Statelor Unite ale Americii și a aliaților aceștia. Și posibilitatea dea a se misca liber pe apele internaționale.

No comments:

Post a Comment