Tuesday, September 22, 2015

De Ce Trebuie Să Cumperi Un Bong De Plastic

Câți dintre fumătorii înrăiți nu au folosit la viața lor un bong? Sunt convins că majoritatea au făcut cunoștință cu acest obiect și au fumat măcar odată alături de prieteni din el. În cele ce urmează veți descoperi în imaginile din videoclipul de mai jos care sunt adevăratele avantaje în a avea un bong de plastic și utilitatea lui.

În primul rând materialul din care este confecționat bongul este acrilat și prezintă două foarte mari avantaje. În primul rând deosebirea față de un bong de sticlă este aceea că atunci când pică sau se întâmplă un eveniment neprevăzut acesta nu se sparge și poate fi utilizat pentru o durată mai lungă. În al doilea rând dacă vrei să scapi de el îl poți împacheta frumos și da foc și în câteva minute bong-ul tău dispare în câteva momente deoarece materialul arde foarte repede și nu rămân urme.

Istoria bongului consemnează prima apariție a acestuia în China Antică în timpul dinastiei Ming odată cu aducerea tutunului din Persia pe Drumul Mătăsii. În timpul dinastiei Qing bongul a devenit cea mai populară metodă de a fuma tutunul. Pe vremea aceea existau două tipuri de bonguri cele confecționate din bambus care erau utilizate de oamenii de rând și în principal de cei din zonele rurale și cei din metal cum ar fi bronzul care erau vândute de comercianții chinezi și utilizate de către nobilime.

În Statele Unite ale Americii este interzisă conform legii federale să se comercializeze un asemenea produs sau să se transporte. În țările unde anumite ierburi sunt considerate ilegale cei ce comercializează acest produs specifică faptul că bongul este destinat uzului doar cu tutun.

No comments:

Post a Comment