Wednesday, September 9, 2015

Ai Rămas Împotmolit Cu Mașina În Noroi ? Fii ATENT Metoda Prin Care Scapi 100% !!!

Dacă ești șofer cu siguranță vei aprecia acest videoclip la maxima lui valoare, dar chiar dacă nu ești este bine să urmărești clipul pentru că nu știi când te va salva dintr-o situație limită în care ești pasagerul unei mașini și rămâi blocat precum mașina din imaginile de mai jos. Așadar urmăriți videoclipul și de acum încolo nu veți mai rămâne blocați în noroi sau în zăpadă niciodată indiferent de tipul terenului și de cât de grele sunt condițiile.

Iată ce l-a dus mintea pe rusul asta rămas împotmolit într-o mocirlă de te ia durerea de cap pe marginea unui râu de lângă Moscova. Chiar dacă mașina lui era pregătită cu cauciucuri destul de bune pentru un astfel de teren suprafața moale din acea zonă a făcut practic imposibilă deplasarea în vre-una dintre direcții.

Acesta a luat o sfoară groasă pe care o avea în portbagaj și apoi a căutat un lemn mai tare în zona în care se afla. A găsit această scândură probabil ruptă de pe la un gard și a legat-o foarte strâns deasupra cauciucului. În momentul în care a început să dea cu spatele mașina a început să patineze ca până la momentul legării acestei scânduri însă când roata s-a întors în dreptul ei și aceasta a luat contact cu suprafața plină de noroi mașina a început să se miște.

Așadar stimați șoferi de pretutindeni poate ar trebui să luați în considerare această metodă și mai ales pentru faptul că trebuie să fiți pregătiți în orice condiții să aveți la dumneavoastră în portbagaj pentru orice eventualitate o sfoară mai groasă și de ce nu o mică bucata de lemn care vă va ajuta astfel să scăpați și de cel mai impracticabil teren cu care v-ați putea confrunta în călătoriile dumneavoastră.

No comments:

Post a Comment