Monday, September 28, 2015

GAFA ANULUI !!! Tătărușanu A Comis-o La Fiorentina ! Colegii Și-au Pus Mâinile În Cap !

Dacă esti un împătimit al fotbalului sigur o să vrei să vezi cum a comis-o portarul naționalei României în ultima etapă de campionat din Italia. În meciul echipei lui Ciprian Tătărușanu, Fiorentina contra mult mai cunoscutei Inter Milano, portarul de origine română a oferit gafa campionatului de până acum. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos pentru a vedea cum i-a făcut pe colegi să-și pună mâinile în cap.

Ciprian Tătărușanu este un jucător de fotbal de origine română care evoluează la clubul de primă ligă din Italia, Fiorentina din anul 2014 pe poziția de portar. Născut în București la 9 februarie 1986 acesta a ajuns a vârsta de 29 de ani să fie portarul titular al echipei naționale a României.

Prima echipă la care a debutat ca și profesionist este fosta echipă de ligă secundă din România, Juventus București. Acest lucru se întâmpla în anul 2003. De atunci Ciprian Tătărușanu a mai evoluat la echipe precum Gloria Bistrița, Steaua și mai nou Fiorentina. Acesta a fost cel mai scump transfer al unui portar în campionatul României plecând de la echipa bistrițeană către Steaua pentru impresionanta sumă de 1,5 milioane de euro.

Ciprian Tătărușanu a debutat în cupele europene în iulie 2009 când echipa sa Steaua a câștigat împotriva celor de la Ujpest Fc cu scoru de 2-0. La echipa națională a României acesta a jucat primul meci în noiembrie 2010, o partidă amicală contra selecționeatei Italiei. Ciprian Tătărușanu are 13 selecții la echipa națională U21 și 31 de selecții la echipa națională de seniori. Acesta este unul dintre cei mai apreciați jucători de la noi pe plan internațional acest lucru reflectându-se și în poziția fruntașă pe care o ocupă echipa sa de club Fiorentina în campionatul din Italia, la care Ciprian Tătărușanu este titular incontestabil.

No comments:

Post a Comment