Saturday, September 5, 2015

Doi Foști Iubiți Își Pun Întrebări Despre Relația Lor - Dar Lucrurile Iau O Întorsătură Ciudată Rău De Tot !!!

Cei de la celebra revistă internațională Glamour Magazine au realizat unul dintre cele mai tari experimente sociale ale anului. Aceștia au adus față în față un cuplu de foști iubiți care să-și adreseze întrebări despre lucrurile petrecute în timpul relației lor și nu numai iar răspunsurile pe care le dau să fie sincere. Urmăriți ce au răspuns aceștia și cum situația ajunge la un moment dat pe un drum ciudat datorită onestității răspunsurilor.

Ali și Andrew au avut o relație timp de aproape 7 ani de zile iar apoi aceștia s-au despărțit în urmă cu aproximativ doi ani. Așadar ajunși față în față aceștia au încercat prin întrebări destul de incomode veți vedea să ajungă la cauzele care au dus la declanșarea neînțelegerilor și mai apoi despărțirea propriu-zisă dintre cei doi.

După cum reise și din discuția celor doi se pare că în vremea relației lor aceștia erau destul de imaturi mai ales băiatul și nu prea știau de capul lor. Abia după ce s-au despărțit acesta a înțeles cu adevărat că o iubeșe dar era mult prea târziu. În ceea ce privește fata aceasta se pare că bănuia că este înșelată și nu a mai suportat aceste frământări așa că a decis să pună capăt relației.

Vă recomand să urmăriți integral acest experiment și cine știe dacă aveți curiozități asemănătoare poate vă puteți provoca unul sau una din foștii iubiți sau iubite. Sunt convins că ați descoperi lucruri destul de interesante la fel cum au ajuns să descopere și cei doi și de ce nu vă vor ajuta să vă îndreptați tipul de comportament acolo unde ați identificat că ați greșit. videoclipul a strâns în numai câteva zile peste 8 milioane de vizualizări semn că este un foarte bun reper pentru cuplurile aflate în situații dificile și care ar putea lua exemplu din discuția celor doi pentru a vorbi deschis despre problemele existente.

No comments:

Post a Comment