Tuesday, September 8, 2015

Cea Mai PENALĂ Farsă Făcută Vreodată !!!

Am mai văzut farse pe youtube la viața mea dar farsă malefică ca aceasta nu am mai pomenit. Un bărbat a vrut să-i facă o farsă prietenei sale și după cum o să vedeți și dumneavoastră în imaginile din clipul de mai jos i-a reușit din plin acest lucru. Ce a făcut el de fapt vă veți întreba?

Cu câteva zile înainte prietena sa i-a făcut o farsă destul de urâtă iar acesta a jurat că se va răzbuna și a pus la punct un plan malefic. A pândit-o pe aceasta când făcea baie și i-a subtilizat uscătorul de păr. A fugit repede în bucătărie și a scos o pungă de făină din dulap. A luat făina și după ce a scos capacul din față al uscătorului a umplut totul cu făină și a pus capacul la loc.

A pus în fața oglinzii uscătorul de păr și apoi a montat o cameră video exact în fața pentru a surprinde momentul când aceasta își va usca părul. Când prietena lui a ieșit din cadă aceasta s-a dus direct să folosească uscătorul dar nici prin gând nu-i trecea ca acest lucru o va face să folosească încă o dată baia într-un timp atât de scurt.

Șocată de cele întâmplate i-a aruncat câteva cuvinte dure prietenului și a revenit în cadă pentru a scăpa de făina care se întinsese pe toată fața, prin păr și pe alte părți ale corpului. Această farsă este una dintre cele mai reușite de pe internet și ne putem da seama după numărul de vizualizări pe care îl are videoclipul undeva în jurul cifrei de 14 milioane. Utilizatorii care au urmărit acest clip au avut numai cuvinte de apreciere la ideea bărbatului.

No comments:

Post a Comment