Saturday, September 5, 2015

La Început Jurații Se Uitau Ciudat La Ea, Dar Când Au Văzut Ce Face Cu Bicicleta Au Rămas Blocați !!!

Pregătiți-vă să vedeți ceva ce nici prin gând nu v-ar fi trecut vreodată că există. Probabil mulți dintre dumneavoastră au auzit de gimnastică artistică de patinaj artistic dar aș fi curios dacă cineva a auzit de ciclism artistic? Sunt convins că mulți aveți în aceste momente reacția pe care am avut-o și eu prima dată când am auzit, dar iată că așa ceva chiar există și mărturie stau imaginile pe care le puteți viziona în continuare.

Tânăra din imagini vă va încânta cu talentul ei nemaiîntâlnit. Dar mai înainte de toate ar trebui să știți că aceasta se numește Nicole Frybortova, are 21 de ani și este originară din Cehia. Aceasta are ca mare pasiune ciclismul artistic pe car îl practică cu plăcere încă din prima zi în care a luat contactul cu acesta la vârsta de doar 13 ani. Nicole este multiplă campioană națională la acest sport dar are în palmares și câteva medalii internaționale mai precis una la campionatul european din anul 2011 de argint și cealaltă la campionatul mondial din 2014 de bronz.

După cum a declarat și Nicole acest sport implică foarte multe sacrificii fiind practic asemănător gimnasticii decât că aparatul la care este executat exercițiu se află în continuă mișcare ceea ce solicită de multe ori încheieturile mult mai complex decât în cazul gimnasticii obișnuite.

Revenind la exercițiul de excepție reușit în fața juriului puteți observa cu câtă ușurință și ce conduită perfectă adoptă în executarea mișcărilor artistice pe bicicletă. Juriul a apreciat din plin acest număr aproape de perfecțiune și se pare că nu doar juriul din moment ce peste 1 milion de internauți au vizionat acest clip în doar câteva zile. Cu această ocazi mulți dinte cei care nu avea habar de această disciplină printre care recunosc m-am aflat și eu au avut ocazia să o descopere.

No comments:

Post a Comment