Tuesday, September 1, 2015

Ușa Asta E Atât De Rezistentă Că Nici Cu Tancul Nu O Dai Jos !!!

Siguranța căminului reprezintă o prioritate pentru orice persoană. Pentru a fi siguri de acest lucru trebuie să avem mai întâi o ușă bună iar abia apoi de sisteme suplimentare de securitate. În imaginile din videoclipul de mai jos nu veți vedea doar o astfel de ușă bună ci veți descoperi cât de fantastică este cea mai sigură ușă din lume.

Această ușă este ideală pentru a proteja bunuri de mare valoare și pentu a avea un cămin liniștit după cum puteți vedea nici după câteva zeci de încercări de spargere a acesteia structura ei nu cedează în fața barosului, levierului sau a altor obiecte contondente. Este evident că oricine visează să își echipeze căminul cu așa ceva pentru că atunci cu siguranță va avea un somn liniștit și fără griji.

Ușa aceasta este produsă de o companie de specialitate din Turcia pe numele ei Sur Celik Kapi. Această companie a început să producă uși de maximă securitate încă din anul 1962. Odată cu trecerea anilor aceștia au căutat să se dezvolte cât mai mult în acest domeniu și au adus o grămadă de inovații în piața de specialitate. După ce au devenit lideri de piață în zona unde activa aceștia s-au extins și la nivel internațional odată cu testarea ușilor conform standardelor internaționale de securitate.

Dar drumul acestora nu s-a oprit aici și în anul 2006 au devenit prima companie de pe piața internațională care au venit cu o ușă de maximă securitate integral din sticlă. Entuziasmați de acest succes aceștia și-au continuat drumul inovator și au inventat o ușă care se deschide automat în cazul unui cutremurl. Videoclipul pe care îl vedeți are peste 5 milioane de vizualizări ceea ce le-a adus primul loc în popularitate nici o altă companie cu acest domeniu de activitate nu a avut vreodată un astfel de număr de persoane care le-au vizualizat produsele pe internet.

No comments:

Post a Comment