Sunday, July 5, 2015

Un Om Al Străzii Se Așează Lângă Un Pian - Ce Urmează Îți Va TOPI Inima !!!

În aceste vremuri oamenii pun din ce în ce mai mult accentul pe lucrurile materiale cum ar fi o haină scumpă, o mașină scumpă, o vacanță exotică și multe astfel de lucruri.Ei îi cataloghează pe cei din jurul lor exact după aceste considerente în loc să se uite mai întâi la partea spirituală și comportamentală ac individului.

Pentru a vă demonstra că a fii un om adevărat nu trebuie neapărat să ai o bogăție exterioară ci mai degrabă una interioară am ales acest videoclip pentru dumneavoastră. După cum veți observa calitățile unui om și talentele acestuia nu au limită nici de vârstă, nici de înfățișare și mai ales nici de banii sau hainele pe care le ai.Donald Gould este personajul principal al acestor imagini și acesta este știut de către trecători ca fiind un cerșetor ce nu deranjează pe nimeni și așteaptă smerit mila celor din jurul său.

Într-una din zile când acesta rătăcea pe străzile din orașul Sarasota din Statele Unite ale Americii acesta a dat peste un pian vechi în fața unui restaurant. Probabil pianul era pentru reprezentațiile de seară din fața restaurantului menite să atragă un număr mai mare de clienți. Pasiunea lui pentru muzică a fost încă din copilărie cand a studiat pentru câțiva ani de zile pianul la școală. Anii au trecut peste el dar îndemânarea nu și-a pierdut-o după cum o demonstrează și ceea ce a urmat după ce s-a așezat la pian.

Trecătorii atrași de sunetele calde ale coardelor de pian s-au strâns în jurul acestuia și l-au ascultat cu mult interes plini de admirație că un om cu un asemenea statut social poate să aibă un asemenea mare talent. Donald nu s-a lăsat mai prejos și nu a vrut să le înșele așteptările ața că a dat tot ce era mai bun pentru această reprezentație unică.

Momentul a fost surprins de unul dintre trecători și imaginile au ajuns pe internet făcând înconjurul lumii și aducând milioane de vizualizări acestui videoclip pur și simplu emoționant

No comments:

Post a Comment