Friday, July 17, 2015

A intrat în cameră, când a văzut ce face soțul cu bulldog-ul a Leșinat de Râs

Ahahahaha !!! La început a crezut că soțul împreună cu buldogul ... Dar nu se pare că nevasta a vrut să își surprindă soțul în fapt și ceea ce a surprins a fost doar propria sa surprindere. Haha, știu că sună ciudat dar oarecum așa este situația. Nevasta de mult timp își filma soțul în speranța că își va vedea soțul împreună cu câinele cum ascultă liniștiți muzica însă de data aceasta când a intrat în cameră, i-a observat pe cei doi dansând unul lângă celălalt. Și nu oricum, ci într-un mod total hilar, absolut trebuie să vezi acest videoclip, îți va face ziua mai frumoasă (a se observa ce titlu de ziar can-can are ultima mea propoziție. Haha)

Soțul nu avea nici cea mai mică idee că este filmat și nici nu încerca să se pitească sau să se ferească de fapta sa deoarece știa cât de mult ar fi bucurat-o pe a sa nevastă să îl vadă dansând alături de prietenul său cel mai bun, și anume bulldogul. Luând în considerare că dintre toate animalele, omul se înțelege cel mai bine cu al său cățel, nu ar trebui să ne mire absolut deloc de ce un astfel de comportament este privit cu zâmbetul pe buze de către toți cei care au vizionat acest videoclip.

Poate unora nu li se pare extrem de amuzant modul în care nevasta a încercat să își surprindă soțul pentru simplu fapt că aceasta ar fi putut să îl urmărească în mai multe circumstanțe și să observe mai multe aspecte pe care soțul ar fi dorit să le țină private, mai exact persoanele în cauză s-ar putea gândi că femeia, mai exact nevasta dă năvala peste spațiul privat al soțului. Însă, în orice caz, rezultatul este unul absolut genial și merită vizionat de orice pasionat de a-și face ziua mai frumoasă prin un zâmbet cel puțin, eu consider scena demnă de râs și nu de râs de ei, ci ne face să râdem împreună cu ei.

No comments:

Post a Comment