Sunday, July 26, 2015

A Pus Un Plic De Ceai Peste Vasele Murdare - Când Am Văzut Rezultatul Am Fugit Să Încerc Și Eu !

De la o vreme am încercat să schimb ceasca de cafea pe care o beam imediat cum mă trezeam dimineața cu o cească de ceai pentru că aș vrea să profit de toate beneficiile în ceea ce privește sănătatea ale acestuia. Printre cele mai cunoscute sunt reducerea riscurilor de a face infarct, protecția împotriva cancereului, hidratarea, protecția împotriva maladiei Parkinson și multe multe altele.

Dar pe lângă proprietățile terapeutice enumerate mai sus știați că pliculețele de ceai mai sunt utile și pentru alte întrebuințări în casă? în acest videoclip veți putea vedea și alte utilizări ale plicurilor de ceai. Pe lângă faptul că sunt o alternativă sănătoasă și mult mai puțin costisituare decât cafeaua priviți și ce alte lucruri minunate mai pot sa facă acestea.

Puteți scăpa de mirosurile neplăcute din încălțămintre. Tot ceea ce trebuie să faceți este să luați câteva pliculețe de ceai pe care mai apoi să le puneți în încălțămintea căreia doriți să îi reîmprospătați mirosul și apoi să le lăsați peste noapte acolo. A doua zi dimineață veți avea o surpriză foarte mare, mirosurile neplăcute vor dispare definitiv.

O altă întrebuințare a acestora este în bucătărie la spălatul vaselor. Dacă aveți un morman de vase pline de grăsime atunci nu trebuie să vă mai chinuiți cu tot felul de soluții chimice puteți utiliza un pliculeț de ceai care întrodus în chiuveta plină cu vase va îndepărta grăsimea de pe acestea ca prun minune.

O ultimă utilizare prezentată în acest clip arată că plicurile de ceai sunt excelente împotriva iritațiilor pielii de orice fel. Aplicate în zona care a fost afectată acesta nu va reduce doar durere ci va ajuta și la grăbirea procesului de vindecare a acestora.

No comments:

Post a Comment