Monday, July 20, 2015

Îți plac sucurile acidulate ??? SIGUR nu o să mai bei NICIODATĂ după ce vezi ASTA !!!

Încă din copilărie părinții m-au tot avertizat că nu este bine să beau sucuri acidulate și mai ales cele cu un conținut ridicat de zahăr.Sunt convins că mulți dintre voi au auzit aceeași poveste ca și mine de foarte multe ori și probabil că nu ați dat prea mare importanță la momentul acela. Și totuși după ce veți urmării imaginile din videoclipul de mai jos veți realiza cât de adevărate erau vorbele lor.

Cei mai curioși dintre voi probabil au încercat auzind cât de periculoase sunt aceste sucuri să dizolve diferite materiale, substante sau chiar mici organisme vii pentru a se convinge singuri de nocivitatea lor. Procesul era într-adevăr unul destul de îndelungat fiind nevoie de câteva luni de zile pentru a demonstra vreo schimbare. Chiar dacă poate sună ciudat ceea ce vă voi spune orice ați văzut până acum în legătură cu aceste băuturi este o joacă de copii pe lângă imaginile pe care le veți vedea odată cu acest experiment.

Cu siguranță mulți dintre voi au auzit de celebra băutură Montain Dew, ba mai mult ca sigur o mare parte sunt convins că au și încercat-o și nu pot spune că este neapărat rea la gust, dar stați să vedeți adevărata față a acesteia și probabil vă veți gândi de două ori de acum înainte să mai vă potoliți setea cu ea. Cei ce dețin canalul de youtube The Explorer Multimedia au relizat un experiment în care au pus un hamster mort cumpărat de la magazinul de hrană pentru șerpi într-un recipient plin cu Montain Dew.

După cele 30 de zile cât au considerat că trebuie să dureze întregul experiment aceștia au deschis recipientul care fusese închis etanș și au avut parte de cele mai oribile imagini din cate au trăit vreodată. Totul era pur și simplu dizolvat iar ca să privești rezultatul îți trebuie într-adevăr un stomac de fier și o tărie de sine asemănătoare.

No comments:

Post a Comment