Wednesday, July 22, 2015

A Întins Zațul De Cafea Pe Toată Chiuveta De Bucătărie - Când Am Văzut Ce se Întâmplă Am Fugit Să Încerc Și Eu !!!

Probabil dacă sunteți ca mine și o cafea tare vă va lumina toată ziua atunci cu siguranță aceasta este o cerință imperativă pentru dimineață. Fie că sunteți clienți fideli ai unei cafenele sau vă bucurați de cea făcută de dumneavoastră în intimitatea casei în urma tot rămâne o urmă de zaț sau după caz o cantitate mai însemnată.

În acest scurt videoclip veți găsit trei metode extrem de interesante pentru a reutiliza zațul ce a rămas de la cafea. În loc să mai aruncați la gunoi restul rămas îl puteți colecta într-un borcan de sticlă și menține în el pentru a îl folosi în modurile pe care le veți vedea în continuare.

Primul lucru pe care îl puteți face cu acesta este creearea unui exfoliant natural. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați zațul de cafea colectat cu ulei de măsline sau chiar ulei de cocos. Puteți utiliza acest exfoliant pentru corp sau chiar pentru față și în plus cofeina vă poate ajuta la reducerea celulitei.

Dacă aveți plante în casă sau în jurul acesteia veți putea să reutilizați zațul colectat pe post de îngrășământ. Luați zațul colectat de dumneavăoastră în borcan și amestecați-l cu sol și apoi întindeți în jurul plantelor. Zațul de cafea conține multe minerale de care plantele dumneavoastră au atât de multă nevoie.

Deoarece zațul de cafea este abraziv acesta nu acționează în acest fel doar pentru piele pe post de exfoliant ci și pe suprafețele utile din casă cum ar fi chiuveta. Pune zaț de cafea amestecat cu puțina apă și săpun și vei obține cea mai bună cremă de curățat abrazivă pentru casă.

Acestea ar fi cele trei moduri de a utiliza zațul de cafea foarte utile și pe care vă recomand să le încercați și dumneavoastră. Dacă mai cunoașteți și alte metode de a utiliza restul de cafea nu ezitați să împărtășiți ideea cu ceilalți printr-un comentariu.

No comments:

Post a Comment