Wednesday, July 22, 2015

Doctorii nu au avut nici cea mai mică idee despre boala lui până când nu i-au găsit astea sub piele !!!

Un tânăr avea să țină minte vacanța exotică pe care a petrecut-o cu familia în Belize pentru tot restul vieții.Ceea ce i s-a întâmplat probabil îl va face să se gândescă de două ori de acum înainte când alege o asemenea destinație unde există riscuri dintre cele mai nebănuite după cum veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos.

După cum spuneam acesta împreună cu familia au petrecut o săptămână minunată în Belize în luna decembrie a anului 2008. La întoarcere acesta a început să se simtă rău și să reclame stări de febră avansată astfel că a ajuns la medic. Aici acestia au avut parte de o mare surpriză ne putând să îi pună un diagnostic precis pacientului care se simțea din ce în ce mai rău. După aproximativ o lună de vizite la medic acesta nu a putut pune niciun diagnostic cert.

Salvarea bărbatului a venit din partea unui prieten. În timp ce lua masa în oraș cu acesta i-a povestit despre suferința prin care trece și cum s-au întâmplat toate evenimentele în înlănțuirea lor. Prietenul avusese parte de o experiență asemănătoare chiar în aceeași zonă a lumii și și-a dat seama imediat că este un ca similar. Maladia de care amicul său suferea era una specifică acelei zone și era cauzată de niște larve comune acelor locuri.

După ce s-a documentat cum trebuie bărbatul s-a prezentat la medic indicând exact ce fel de infecție are iar medicului i-a rămas acum să îi extragă ceea ce avea în locul umflat. După câteva momente de suferință acestuia i-au fost extrase 3 exemplare din acel tip de larvă de toată frumusețea, nimănui nu i-a venit să creadă că așa ceva a stat în corpul bărbatului mai bine de o lună de zile.

No comments:

Post a Comment