Friday, July 24, 2015

Șoferul Asta S-a Crezut În Fast and Furious - Fii ATENT Ce Pățește !!!

Seria filmelor Fast and Furious se pare că a fost urmărită de foarte muți șoferi din întreaga lume. Ce mă face să afirm acest lucru? Păi foarte simplu ceea ce face șoferul mașinii din imaginile de mai jos pare rupt din celebra serie. Mulți dintre dumneavoastră îmi vor da cu siguranță dreptate, dar e posibil să existe și unii mai sceptici sau care probabil nu au văzut filmul și nu își vor da cu părerea.

Totuși din imaginile suprinse de camerele de supraveghere din dreptul unui pod mobil putem observa un bărbat conducând o mașină cu viteză care se îndreaptă spre intrarea pe pod. Acesta probabil din neatenție sau vrând să forțeze un pic lucrurile nu a așteptat până când podul mobil a revenit la poziția inițială înainte de a face loc unei ambarcațiuni să treacă prin acea zonă a râului și astfel a sfârșit prin a-și izbi violent mașina de betonul acestuia. Dar nu se oprește aici povestea deoarece mașina a căzut apoi în apă fiind nevoie de o intervenție rapidă a echipajelor specializate pentru a-l scoate pe șofer din mașina căzută în apă viu și nevătămat.

Cu siguranță dacă ar revedea imaginile pe care le-am urmărit cu toți s-ar gândi de ce a făcut o asemenea tâmpenie dar se pare că viteza și neatenția la volan fac în continuare victime. Totul putea fi evitat dacă acesta ar fi adaptat viteza segmentului de drum pe care urma să ajungă mai ales că existau semne de avertizare ale existenței unui pod mobil iar atenția sporită l-ar fi făcut să vadă din timp că de fapt drumul se întrerupe la un moment dat și trebuie să aștepte revenirea lui la starea inițială, circulabilă.

Imaginile acestea au făcut înconjurul lumii și au reprezentat o lecție importantă pentru mulți conducători auto. Distribuiți și dumneavoastră aceste imagini prietenilor pentru a trage un semnal de alarmă mai ales acelora care nu sunt printre cei mai atenți și mai precauți la volanul mașinii

No comments:

Post a Comment