Friday, July 10, 2015

Metoda Prin Care Obții Dinții Perfect Albi în Doar 3 Minute !!!

Fiecare dintre noi își dorește să fie perceput cât mai bine de cei din jurul nostru ca o persoană cu trăsături frumoase iar pentru asta trebuie să zâmbim, zâmbetul fiind un element de mare însemnătate în ceea ce privește atracția dintre oameni. Pentru asta zâmbetul afișat trebuie să fie unul impecabil, dar nu întotdeauna culoarea dinților ne satisface pretențiile și din această cauză de multe ori evităm să mai zâmbim vizibil jenați de acest inconvenient.

Când am văzut videoclipul acesta mi-am dat seama că este exact ce fiecare dintre noi are nevoie pentru a obține zâmbetul perfect fără a întâmpina dificultăți de orice tip fie ele financiare, de procurare a ingredientelor necesare sau chiar a timpului petrecut pentru această acțiune. Gândiți-vă ce înseamnă o vizită la medicul stomatolog pentru albirea profesională a dinților. În primul rând prețul este infinit mai mare, timpul pierdut este si el destul de important iar spre deosebire de albirea profesionala pentru metoda noastră avem nevoie doar de ingrediente naturale ceea ce vă va determina cu siguranță să încercați această metodă revoluționară de albire a dinților.

Ingredientele de care aveți nevoie sunt foarte simplu de procurat și au un preț aproape insesizabil. Tot ce trebuie să faceți este să aveți niște bicarbonat de sodiu și o lămâie la îndemână. După ce ati făcut rost de ele luați o linguriță de bicarbonat de sodu și o puneți într-un mic bol de sticlă imprăștiind-o pe toată suprafața acestuia. Apoi luați lămâia o tăiați în două jumătăți egale și una dintre ele o stoarceți cu atenție deasupra bicarbonatului. După aceea tot ce trebuie să faceți este să amestecați bine până se omogenizează.

Când ați obținut soluția omogenă tot ce mai trebuie făcut este de a lua cu vârful unui deget această compoziție și de a aplica pe dintele dorit pentru a fi albit. Atenție nu lăsați aplicată soluția mai mult de 3 minute. Acestea sunt sufieciente pentru a observa vizibil o înalbire a dintelui căruia i-a fost aplicat un asemenea tratament.

No comments:

Post a Comment