Thursday, July 30, 2015

Cel Mai NEOBIȘNUIT Mod De A Decola Cu Un Avion Militar

Este un lucru deja bine cunoscut faptul că piloții militari ai avioanelor de luptă pot face lucruri care sfidează orice lege a fizicii cu aeronavele pe care le pilotează.În imaginile ce vor urma veți vedea un astfel de exercițiu de îndemânare și un procedeu al decolării pe care mai mult ca sigur nu l-ați văzut până acum.

Îngerii Albaștri sunt binecunoscuți în domeniul demonstrațiilor aeriene ei fiind o echipă special formată din piloți de demonstrație pe avioane militare creată în Statele Unite ale Americii. Aceștia sunt autorii unora dintre cele mai spectaculoase reprezentații aviatice și i-au făcut de-a lungul timpului pe cei care îi urmăresc să aibă toată admirația și venerația pentru abilitățile lor de a manevra în cele mai neobișnuite feluri.

Echipa Îngerilor Albaștri a fost formată în secolul trecut mai precis în anul 1946, fiind considerată cea de-a doua cea mai veche trupă de astfel de acrobații după Patrula Franței înființată în anul 1931. De-a lungul timpului la evenimentele la care au luat parte aceștia au strâns nu mai puțin de 260 de milioane de spectatori. Misiunea declarată a acestora este de a arăta profesionalismul și mândria de a fi pilot al armatei Statelor Unite ale Americii.

Dar revenind la imaginile din videoclipul prezentat mai sus putem observa un exercițiu de perfectă îndemânare a unui astfel de pilot din echipa Îngerilor Albaștrii. La bordul unui MIG 29, acest pilot a reușit să lase audiența cu gura căscată după ce a efectuat o manevră mai neconvențională de decolare. Evenimentul a avut loc într-un cadru organizat mai precis în timpul festivalului internațional de demonstrații aviatice denumit Royal Internationa Air Tattoo desfășurat pe aeorportul din Gloucestershire din Marea Britanie. Voi ați mai văzut așa ceva în realitate ?

No comments:

Post a Comment