Thursday, July 23, 2015

Când am văzut că-i toarnă oțet în ureche am crezut că e NEBUN - Nu m-am gândit că asta îmi va SALVA Viața !!!

Dacă ești posesorul unui câine sau ai în plan să îți cumperi unul atunci neapărat trebuie să vezi videoclipul asta, sigur îți va salva viața mai târziu. De ce vă spun cu siguranță acest lucru? Foarte simplu. Cu toții știm cât de dificilă poate fi întreținerea unui câine și mai ales curățarea acestuia. V-ați confruntat probabil mulți dintre dumneavoastră cu dificultăți atunci când făceați baie câinelui pentru că niciodată parcă nu este curațat complet sau, mai ales să zicem dacă acesta are și o anume alergie de piele la produsele speciale de curățat.

Folosind un produs banal pe care mai mult ca sigur toți îl avem la îndemână prin casa acest bărbat reușește să curețe urechile câinelui său complet șo fără nici un pic de durere sau disconfort.Așadar tot ceea ce aveți nevoie pentru acest minunat truc extrem de util este de banlul oțet.

Vă vine să credeți sau nu oțetul este un foarte bun curățător pentru ceara colectată în urechile acestuia și pentru a combate sau a elimina eventualele infecții ale urechii. Potrivit unui site de sfaturi veterinare ” Oțetul poate curăța ceara care se produce în urechile câinelui și poate elimina posibilele bacterii sau acarieni care pot locui și se pot dezvolta în aceste locuri”

Site-ul explică ” Acidul acetic poate fi un curățător al urechilor această metodă putând fi folosită chiar săptămânal în funcție de dimensiunile câinelui și de asemenea poate fi folosită atunci când există simptomele unei infecții la nivelul urechii. Oțetul poate readuce pH din interiorul urechilor în limitele valorilor normale. Așadar puteți folosi cu încredere oțetul pe post de curățător al urechilor câinelui dumneavoastră. Totodată nu trebuie să neglijați nici celelalte părți ale corpului și trebuie să vă preocupați în mod constant de îngrijirea și igiena acestuia.

No comments:

Post a Comment