Sunday, July 26, 2015

Părea O Cutie De Lemn Obișnuită Dar La Final Fii Atent În Ce Se Transformă !!!

Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos o să vă schimbe probabil perspectiva în ceea ce privește catalogarea unui obiect sau a unei persoane atunci când vine vorba de prima vedere a acestora. Pentru că oricât de ciudat ar suna această cutie de lemn este de departe altceva mult mai minunat decât ceea ce pare la primul impact vizual.

Probabil este cel mai popular artist în lemn de pe internet, numele lui este Izzy Swan și a început un proiect pe Facebook și Youtube în umră cu un an prin care își prezenta toate relaizările. Aceste invenții pe care el le creează sunt de așa natură încât să te facă să te întrebi oare este posibil să faci așa ceva folosind doar o bucată de lemn. Dar iată că totul e 100% real și deci se pare că orice este posibil pentru Izzy.

Invenția inedită prezentată în imagini pare la prima vedere un lucru banal dar dacă începi să vizionezi videoclipul vei descoperi probabil unul dintre cele mai complexe lucruri pe care le-ai văzut perfect pentru a îl utiliza în momentul în care mergeți la picnic sau într-o vacanță cu cortul împreună cu prietenii sau familia.

Artistul nu a câștigat o mulțime de fani doar prin proiectele lui grandioase ci și prin implicarea acestuia foarte activă în comunitatea lucrătorilo în lemn prin împărtășirea cu aceștia a experienței sale și prin ajutorarea acestora cu ideile sale extrem de creative. Pasiunea lui Izzy este una destul de clară în ceea ce privește obiectele din lemn el încercând de fiecare dată să creeze lucruri extrem de complicate cu un design variat, cum este cazul și a minunăției din imaginile prezentate mai sus care dintr-o bucată simplă de lemn poate devenit o minunată masă cu patru scaune ideală.

No comments:

Post a Comment