Monday, July 13, 2015

REVINE în FORTZĂ Mihăiță din Berceni !!! Și-a Luat Jeep Puternic

Tot ce știm este faptul că este un personaj foarte adorat de către toată lumea și că în acest nou videoclip el și-a luat Jeep S4 de 600 cai puternicde care este mândru nevoie mare. Întrebat care este lucrurl care îl face cel mai mândru de mașină, Mihăiță nu știe să ne spună exact, însă stilul său amuzant, copilăros dintr-un oarecare punct de vedere, aduce zâmbetele pe buzele tuturor celor care îl ascultă și niciodată nu a deranjat pe nimeni. Sau cel puțin așa mi-a lăsat mie impresia că în toate aparițile sale, marea majoritate fiind pe internet (zic marea majoritate pentru că există probabilitatea să fi apărut și pe la televizor și să fi pierdut momentul) el este mereu bine dispus și și entuziasmat.

Toată lumea îl iubește pe Mihăiță din Berceni, este un personaj care deși nu a ajuns să ”cocheteze” ca să zic așa cu televiziunile sau să fie citat în vreo revistă, el a devenit foarte popular pentru publicul underground, consumator de mici can-can-uri. Nu știu când și-a făcut prima oară apariția, spre ce direcție dorește să promoveze ceva anume sau dacă chiar dorește să promoveze ceva în sine.

Un alt moment care m-a amuzat a fost faptul că în clipa în care cel care filma l-a întrebat unde este frâna de mână, acesta nici măcar nu a putut să o găsească, atât de entuziasmat era Mihăiță de noua sa mașină, sau cine știe, poate nici nu este mașina sa, ci a persoanei cu care lucrează, și el doar se amuză vorbind despre aceasta într-un mod cât se poate de amuzant pe internet.

Să nu ne dăm totuși, pripiți, cu părerea că nu știm exact care sunt evenimentele ce se ascunde în spatele deciziilor sale și în orice caz, Mihăiță este un personaj mult mai plăcut decât, ala, cum îi zice, Cocalarul cu Maserati sau ceva de genul, nici nu vreau să îmi mai aduc aminte de numele lui, care este total opusul lui Mihăiță, și îl putem trece în colțul total opus. Totuți zic să ne bucurăm cu toții de acest videoclip și să-l urmărim până la capăt fără să ezităm.

No comments:

Post a Comment