Thursday, July 23, 2015

Astea sunt lanțurile Anti-Derapante ale Viitorului

Privți cât de ușor se pun! Priviți cât de ușor se dau jos, cu siguranță că orice șofer și-ar dori să aibă așa ceva în dotarea mașinii sale în momentul în care vremea rea lovește zona în care ne aflăm. Marea majoritate a șoferilor ce au parcurs o distanță considerabilă în trafic s-au ivit de această problemă, și mai exact încercarea de a înainta, sau mai bine spus de a se mișca pe un teren pe care aversele de ninsoare au căzut într-o măsură exagerată.

Hai să zicem că dacă îți echipezi mașina cu cauciucuri de iarnă, la început, în momentul în care ninsoarea nu își face atât de mult simțit efectul, nu sesizezi vreo problemă în ceea ce constă pericolul unei înțepeniri ale mașinii în niște condiții total vitrege. În clipa în care un astfel de eveniment s-a produs, dacă spre exemplu te aflii într-un câmp deschis, unde echipele de salvare nu pot avea acces ușor, cu siguranță problema poate deveni serioasă, chiar mai exact, se poate transforma cu nu foarte multă greutate într-o problemă de viață și de moarte, în care îți poți pune propria existență la îndoială, dacă aceste condiții durează o perioadă mai lungă de timp.

Așadar care ar putea fi ieșirea dintr-o astfel de situație? Păi în primul rând ar fi acele lanțuri anti derapante care sunt destul de dificil de fixat pe deasupra anvelopei mașinii și care ce-i drept pot fi depozitate cu ușurință în portbagajul mașinii. Însă varianta din cazul de față oferă un avantaj, și anume faptul că acestea pot fi montante instant și în plus nici nu ocupă un loc prea mare de depozitare. Acestea se potrivesc pe marea majoritate a roților de mașină și pot fi achiziționate de AICI

No comments:

Post a Comment