Monday, July 20, 2015

A Pus Cașcaval Ras Peste Toată Compoziția Pentru A Reface Rețeta SECRETĂ - Rezultatul Îți va Lasa Apă În Gură !!!

Puțini dintre dumneavoastră au auzit probabil despre Cracker Barrel. Cracker Barrel Old Country Store este o companie americană ce reunește două tipuri de afaceri una în domeniul restaurantelor cu specific și cealaltă în cel al magazinelor de tip Gift Store. Tematica în ambele cazuri se referă la stilul tipic sudic din statele americane.

Compania a fost realizată de un anume Dan Evins în anul 1969 iar primul magazin a fost deschis în orașul Lebanon din statul american Tennessee care a rămas până în prezent sediul acesteia. Pentru ca afacerea să fie profitabilă la început magazinele și restaurantele se regăseau la ieșirile de pe autostrazile de la granițele din sud-estul și vestul Statelor Unite ale Americii. În perioada 1990 - 2000 acestea s-au extins pe întreg teritoriul așadar că până în anul 2012 aceștia aveau deschise nu mai puțin de 630 locații în 42 de state americane.

Când vine vorba de o masă consistentă, delicioasă și în același timp la prețuri accesibile majoritatea americanilor preferă acest lanț de restaurante pentru că nicăieri în altă parte în întinsul țării nu se mai găsesște un asemenea loc. Mâncarea și buna dispoziție pe care o inspiră aceste locații nu au dat greș niciodată în a aduce laolaltă oameni buni. Meniul acestora este inspirat din bucătăria tradițională din sudul Statelor Unite ale Americii. Fiecare locație este amenajată în specificul sudic având la intrare o verandă, scaune din lemn clasice, un șemineu din piatră și diverse decorațiuni specifice zonei unde se află. Cracker Barrel este recunoscut pentru parteneriatele cu diverse formații de muizcă country, și a fost de-a lungul timpului implicat în o mulțime de activități caritabile. Cea mai recentă asemenea campanie a vizat victimele lăsate în urmă de celebrul uragan Katrina.

Unul dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare ale acestui lanț de restaurante este chiar rețeta prezentată în imaginile de mai sus. Aceasta este denumită Hash Brown Casserole și se pare că nimeni nu are acces la rețeta originală decât bucătarii acestei companii care sunt obligați să semneze contracte de confidențialitate în ceea ce privește rețetele pe care le învață și le pregătesc.

No comments:

Post a Comment