Tuesday, July 28, 2015

Ce Se Întâmplă Atunci Când Vrei Să Aterizezi În Mijlocul Unei Furtuni !!!

Avioanele au devenit unul dintre principalele mijloace de transport din întreaga lume mai ales în prima parte a secolului 21 în care ne aflăm. Pe bună dreptate acestea și-au câștigat teren în fața altor mijloace de transport în primul rând pentru rapiditatea unică cu care se poate ajunge de la o destinație la cealaltă, raportul calitate preț excelent și nu în ultimul rând și faptul că reprezintă unul dintre cele mai sigure mijloace de transport.

Dar veți vedea și în videoclipul de mai jos că această siguranță poate fie ușor perturbată iar principalul factor care intervine de multe ori în a strica bunul mers al lucrurilor și a îi panica pe cei care folosesc drept mijloc de transport avionul îl reprezintă natura. Natura care de multe ori este imprevizibilă reușește să dea emoții prin fenomenele sale cum ar fi în cazul de față o furtună puternică.

În aceste condiții vitrege aterizarea unui avion nu mai devine o treabă simplă, cum este de fapt în condiții meteorologice normale ci îi solicită pe cei ce pilotează avionul în efectuarea unor manevre câteodată riscante doar pentru a aduce pasagerii pe care îi au în grijă în maximă siguranță la sol. Este cazul și în situația de față când în ciuda acestor intemperii piloții avionului hotărăsc să îl aterizeze deși exista opțiunea de a mai aștepta ca vremea să se calmeze. Cu o siguranță și o stăpânire de sine de invidiat aceștia reușesc să aducă aeronava la sol.

Compania KLM cea din care face parte și avionul pe care l-ați avut în imaginile de mai sus este o companie olandeză ce își are drept casă aeroportul din Amsterdam. Aceștia au peste 130 de rute interne și internaționale și numărul de oameni care lucrează pentru această companie depășește cifra de 30000.

No comments:

Post a Comment