Thursday, July 30, 2015

Românul Cu BMW X5 S-a Dat Smardoi În Trafic - Stai să Vezi Pedeapsă Ce-i Dă Englezu Cu Audi !!!

De câteva zile circulă pe toate rețelele de socializare un videoclip care face furori la propriu. În imaginile de mai jos apar câțiva români la bordul unui bolid puternic care se plimbă ziua în amiaza mare pe străzile din Anglia. Însă pentru că așa este românul de multe ori aceștia circulă cu o viteză scăzută cu geamurile lăsate și cu muzica la blană. Problema mare apare în momentul în care în spatele mașinii se strânge un șir de mașini cărora le este îngreunat traficul fluent de către românașul nostru.

Un englez aflat în spatele mașinii compatrioților noștri începe să claxoneze înnebunit crezând că astfel îl va determina pe șoferul nostru să meargă cu o viteză mai adecvată și să poată ajunge în timp util la destinație. Dar orice încercare acustică a acestuia este în zadar, românașul nostru fiind de neclintit ba mai mult ceilalți pasageri făcând gălăgie că îi vor arăta ei englezului daca mai are ceva de obiectat.

Enervat șoferul cu Audi îl depășește pe românul nostru cu Bmw și după încă câteva sute de metri îi semnalizează acestuia să se oprească pe dreapta. Românul oprește iar din Audi se dă jos un cetățean englez care vine glonț la mașina acestuia și îi cere socoteală pentru indisciplina din trafic. În momentul acela românul nu mai este așa guraliv ca în minutele ce au precedat această întâlnire ba mai mult primește și o mică corecție de la cetățeanul englez.

Evident clipul după vizionare vă veți da seama că este o parodie dar totuși băieții care l-au creat au încercat să aducă în prim plan o problemă a zilelor noastre reală și anume indisciplina în trafic care conform statisticilor în din ce în ce mia multe cazuri se sfârșește cu mici conflicte dacă nu fizice cel puțin verbale cu siguranță.

No comments:

Post a Comment