Friday, July 24, 2015

Dacă Ții Minte Cum Arată Această Plantă, S-ar Putea Să Îți Salvezi Viața !!!

Ați auzit cumva de planta gigant crucea pământului ? Sunt convins că mulți dintre dumneavoastră vor ridica din umeri și vor da un răspuns negativ la întrebarea mea, dar ar fii foarte bine să urmăriți videoclipul de mai jos pentru că s-ar putea să vă ferească de probleme în viitor.

Crucea-pământului este o plantă capabilă să crească în înălțime până la aproximativ 5 metri. La prima vedere florile de culoare albă ale acestei plante o fac să pară inofensivă, dar nu vă lăsați păcăliți de aparențe un secret necruțător se ascunde în spatele acestui aspect plăcut.Mai precis în seva plantei se află unul dintre cele mai neplăcute lucruri pentru om.

Așadar seva care se regăsește în interiorul acestei plante trebuie evitată cu orice preț de. Este extrem de toxică pentru organismul uman și poate determina apariția unor arsuri extrem de urâte de gradul al treilea și mai mult decât atât durata pe care se poate întinde refacerea completă este de până la șapte ani în condițiile unei simple atingeri a acesteia.

Atrasă de puritatea florilor acestei plante fetița din imagini a cules un buchet și a dus acasă părinților. Fatalitate însă a doua zi dis de dimineață mânuțele ei ardeau și avea niște dureri extrem de chinuitoare. La vederea acestora medicii au diagnosticat-o cu arsuri solare.

Numeroase zone din Statele Unite ale Americii au emis avertismente publice către populație prin care li se recomandă să se ferească de orice contact cu planta crucea-pământului fie cu florile, frunzele sau tulpina. Aceste avertismente atenționează că este suficientă intrarea în contact o fracțiune de secundă cu seva plantei pentru a determina apariția acelor senzații neplăcute de arsură la nivelul corpului.

No comments:

Post a Comment