Friday, July 10, 2015

Mercedes Prezintă Camionul Anului 2025 - Uite Cum Vor Arăta Camioanele Viitorului

Este absolut INCREDIBIL unde o să ne ducă tehnologia în anii ce vor venii, pur și simplu stau și mă uit la acest videoclip și nu îmi vine să cred cât de avansat poate să fie. Păi uitați-vă și voi în primul rând la faruri, ce faruri poate să aibă acest TIR, apoi dacă stăm să privim în interiorul TIR-ului, pur și simplu nu ai cuvinte să îl descrii, la modul că aș putea locui în așa ceva fără nici cea mai mică dificultate, ba mai mult, arată mai bine ca la mine acasă. Haha.

În orice caz în momentul în care te sui la volanul unui astfel de mașinării (îmi permit să îi spun așa deoarece deja consider că depășește pragul de mașină, și intră în categoria mașinăriilor prin prisma tuturor echipamentelor ce se află la bordul său) nu mai poți fi considerat un șofer de TIR oarecare, ci un șofer de TIR VIP, cam așa ar trebui să îți notezi în CV în momentul în care vei dori să te angajezi în altă parte.

Păi imaginați-vă în momentul în care (ipotetic discutând) ai fi șofer pe o astfel de mașinărie și mai apoi prin anumite circumstanțe, să le numim nefavorabile, ai fi nevoit să te angajezi în altă parte păi doar dacă îi arăți viitorului angajator pe ce fel de TIR ai lucrat, cred că acesta o să fie profund impresionat. Însă cine știe, poate până în momentul respectiv, toate mașinile de pe piață vor fi asemănătoare mai mult sau mai puțin cu acesta, și să te ”lauzi” că ai condus o astfel de bijuterie, i-ar scădea din prima afirmației tale din valoare.

Acum să revenim la inspectarea TIR-ului, păi în momentul în care apari pe stradă cu astfel de LED-uri precum are TIR-ul în locul farurilor...Păi s-a terminat șmecheria, ca să folosesc așa o vorbă de argou, imaginează-ți că ești șofer și îți dă un TIR ca acesta fază lungă. Păi s-a făcut zi, nu știi ce te-a lovit, să nu mai zic că în momentul în care trece pe lângă tine te lasă total cu gura căscată

Atunci eu o să vă las să admirați (precum am făcut-o și eu) acest superb TIR și mai apoi să vă lăsați părerile în secțiunea comentariilor în legătură cu felul în care a putut să fie scos din fabrică această bijuterie.

No comments:

Post a Comment