Tuesday, July 21, 2015

SIMPLU și RAPID - Mașinăria care pavează trotuarele în țările civilizate !!!

Cu toții știm că pentru a avea un oraș mai frumos străzile și bulevardele trebuie să arate impecabil să fie asfaltate sau pavate astfel încât să creeze confortul necesar oricărui trecător fie el la volanul unui autoturism sa chiar și pe jos în plimbare. Pentru a exista o astfel de situație trebuie afișat un interes sporit din partea autorităților care se ocupă de aceste probleme.

Cum în zilele noastre majoritatea trotuarelor de pe arterele principale sunt pavate am găsit probabil cea mai utilă soluție folosită de autoritățile din Ungaria pentru a rezolva această problemă a pavării. De obicei pentru un asemenea proces sunt folosite resurse materiale însemnate dar și resurse umane numeroase. Așadar invenția acestora vine să reducă în primul rând numărul de muncitori necesari la un astfel de proiect și bineînțeles timpul de execuție.

Așadar procesul cu această mașinărie de pavat poate fi desăvârșit cu participarea doar a 3 muncitori. Unul dintre ei trebuie să le aducă la îndemână cu un buldozer pavelele în cupă, iar ceilalți doi vor lua manual fiecare pavela și o va așeza astfel încat în momentul în care mașinăria așterne covorul de pavele să nu existe spații neacoperite.

O astfel de tehnologie poate fi implementată și la noi dacă autoritățile în cauză ar avea un interes în a demara și termina lucrările într-un ritm cât mai decent. Pot fi făcute astfel trotuarele într-un timp record față de procesul tărăgănat care se desfășoară în momentul de față o și astfel aspectul stradal s-ar îmbunătăți considerabil ajungând mai repede la ținta de a deveni o țară la nivelul europei occidentale.

Voi ce părere aveți de această invenție crede-ți că vor vedea și cei ce ne conduc și administrează și vor lua măsuri pentru achiziționarea unor astfel de tehnologii capabile să scutească atât timpul de execuție cât și consumul ridicat de resurse.

No comments:

Post a Comment