Thursday, July 16, 2015

Uite cum ne fură la cântar Supermarketurile din România!

Dacă acest gest este făcut intenționat, mi se pare absolut inadmisibil !!! Nu poți să îți bați joc de proprii clienți în așa fel, trebuie să ai cel puțin un minim de respect față de cei care practic dau viață afacerii tale. În momentul în care nu îți respecți publicul căruia te adresezi sau cel care îți cumpără produsele, vei ajunge să îți pierzi cumpărătorii sau vizualizatorii.

În cazul în care tot ceea ce poate fi văzut în videoclipul de mai jos este făcut dintr-o oarecare greșeală, eu sunt de părere că cel care a greșit trebuie tras la răspundere și să fie dat afară, deoarece un astfel de comportament trage în jos renumele firmei și poate genera o scădere în vânzări datorită propagării videoclipului pe internet, și după cum observăm cu toții, în ultima perioadă, internetul a ajuns să aibă o putere din ce în ce mai mare în viața de zi cu zi, a se vedea modul în care milioane de oameni s-au solidarizat și au putut să dea jos puterea din mâinile unuia și să o pună în mâinile altuia într-un timp extrem de scurt lucru care nu ar fi fost cu putință posibil, să zicem, cu 4 ani în urmă, să nu mai vorbim de 10-15 sau chiar 30 de ani, când era aproape imposibil să mobilizezi un număr atât de mare de persoane pentru a genera un eveniment într-un timp atât de scurt.

Deci da, în momentul de față cu ajutorul internetului, poți deveni din cerșetor prinț și invers, din prinț - cerșetor (desigur păstrând proporțiile). Deci eu aș fi foarte atent cum îmi manageriez imaginea online în clipa în care aș fi un brand celebru sau chiar un magazin de succes. Cu siguranță și aceste magazine au grijă de modul în care își fac prezența online, însă de data aceasta cred că le-a scăpat acest amănunt și ar trebui să rezolve problema, în primul rând în magazine, apoi să vorbească cu echipa online și să rezolve problema în mediul online.

No comments:

Post a Comment