Monday, July 13, 2015

Discursul Acestui Preot Devine VIRAL pe Internet - Ce Zice Despre Căsătorie

NU!!! Acesta nu este genul preotului pe care te-ai aștepta să îl auzi în mod normal, este diferit, are o atitudine total diferită față de comportamentul preotilor de zi cu zi, omul acesta chiar își face datoria exact așa cum trebuie(aici să nu se subînțeleagă că alți preoți nu și-ar face datoria sau că nu o fac cum trebuie) și aici mă refer la faptul că își impune punctul de vedere într-un mod total acceptat de tinerii din ziua de astăzi și nu oferă același stil oarecum plictisitor pe care ceilalți preoți ar putea și chiar îl au. Pe lângă asta, cred că cel mai important lucru este că indrăgește ceea ce face, asta se vede pe fața lui, îndrăgește să stea alături de copii, alături de tineri, să le dea sfaturi și să îi învețe din experiența sa, care este mult mai bogată decât a unui tânăr de să zicem 16-22 de ani, sau poate chiar puțin mai în vârstă

Dar ce să vorbim aici doar de tineri, eu zic că trebuie să îi introducem în ecuație și pe cei mai bătrâni(desigur mai bătrâni decât cei specificați în paragraful anterior, ce sunt cuprinși între vârstele 16-22 de ani) și aici mă refer la persoanele ce trec cu mult sau mai cu puțin de vârsta de 25 de ani și până la vârsta de 40 de ani, cred că aceasta este o categorie demnă de luat în considerare. Se spune că la vârsta de 30 de ani începi să îți pui întrebări în legătură cu natura ființei umane, motivul pentru care ești pe Pământ, deciziile pe care trebuie să le iei în viață, ce este bine, și ce este rău de făcut, deci sunt sigur că pentru această categorie de persoane Părintele are cele mai înțelepte vorbe care ajung direct la suflet.

Acum dacă tot am luat-o pe drumul acesta, trebuie să verificăm și dacă cei trecuți de vârsta de 40 de ani se pot include în această categorie. Și eu voi spune, de ce nu? Însă dumneavoastră ați putea veni cu contra-argumentul că preotul vorbește într-un stil cam amuzant, care dorește să atragă tineretul de partea sa și nu pe cei care sunt trecuți de prima, și chiar de a doua tinerețe. Cu acest argument, eu pot fi de acord și să vă dau dreptate, probabil că așa este și nu știu dacă publicul său țintă sunt persoanele de peste 40 de ani.

Așadar preotul Constantin Necula are dreptate, eu îi dau dreptate în tot ceea ce zice și vă invit din suflet să vă uitați la acest videoclip și să ne lăsați părerile despre modul în care vorbește acest Părinte nou de Biserică.

No comments:

Post a Comment