Friday, July 24, 2015

Din exterior pare un stadion GIGANT cu acoperiș - DAR Stai Să Vezi Ce SURPRIZĂ Se Ascunde Sub el !!!

Vară, căldură, soare, apă acestea ar fi cu siguranță ingredientele pentru un concediu perfect, iar atunci când acesta se desfășoară și pe o insulă tropicală nu îți poți dori mai multe lucruri. Și totuși mulți nu își permit luxul de a ajunge chiar până acolo în concediu, dar nici o problemă deoarece nemților le-a venit o idee genială capabilă să revoluționeze turismul și să aducă rezultate financiare extrem de atractive celor ce fac o asemenea investiție.

La o distanță de mai puțin de 100 de kilometri de capitala Germaniei, orașul Berlin a fost creeat un loc cu totul și cu totul impresionant, loc unde oamenii de rând își pot petrece propria vacanță tropicală sau cei curioși pot petrece o zi de neuitat în cadrul a ceea ce se numește Tropical Islands Resort.

Deși din exterior pare un stadion de fotbal gigantic acoperit ceea ce veți descoperi sub această cupolă uriașă vă va face să vă gândiți de două ori de acum în colo când vă dați cu părerea despre un lucru pe care îl vedeți pentru prima oară. Peisajul care te izbește încă de la intrare este unul unic asemănător unei insule exotice din oceanul Atlantic. Lungimea așezământului este de aproximativ 350 metri cu o lățime de 200 de metri și o înălțime situată undeva în jurul valorii de 100 de metri. Toată construcția este susținută de 14 tone de oțel în interiorul ei vizitatorii putându-se bucura de o temperatură constantă pe toată perioadă anului de 26 de grade celsius.

Posibilitățile de petrecere a timpului în această oază de fericire pe pământul bătrânului continent sunt nenumărate atât pentru adulți cât bineînțeles și pentru copii. Cazarea este una cu adevărat exotică putând înnopta într-unul dintre corturile sau căsuțele construite de-a lungul plajei.

No comments:

Post a Comment