Sunday, July 19, 2015

Cea Mai Înaltă Macara din Lume ! Dacă ai Rău de Înălțime Trage pe Dreapta

Până la ce înălțime poate ajunge această macara!!! MAMĂ MAMĂ! Își merită din plin renumele de cea mai mare, mai exact cea mai înaltă macara din lume. În momentul când ajunge să fie pusă în picioare, aceasta devine un adevărat mastodont, bine desigur metaforic vorbind, chinezii cu siguranță au început să se dezvolte în ultimul timp considerabil și toată lumea este oarecum uimită de modul accelerat în care își construiesc clădirile.

Și cu siguranță clădirile în momentul în care sunt construite trebuie să aibă o anumită structură foarte rezistentă deoarece nu își pot permite să facă o treabă de mântuială pentru ca mai apoi riscă să piardă multe vieți umane. Și în clipa în care construcțiile ajung să depășească o anumită înălțime, construcția lor devine o adevărată corvoadă pentru constructorii subcontractați sau chiar pentru firma principală care se implică în ridicarea unor astfel de clădiri.

Acuma toată lumea stă și se întreabă până unde vor mai construi chinezii, până unde se vor mai dezvolta ei, este oare o bulă aceasta în care se tot învârt? Sau este adevărată creșterea lor economică? Ei bine, lucrul asta nu-l putem știi cu exactitate deoarece astfel de date le au doar cei din fruntea partidului poporului, care conduc întreaga comunitate, și de aici până la a divulga astfel de date prețioase și strict secrete în același timp este un drum destul de lung și nu cred că se vor face publice în următoarele perioade de timp.

Fiind bazați pe o astfel de societate, închisă și deschisă în același timp, ne dăm seama că nu vom putea avea acces la astfel de informații și că vom putea doar afla la sfârșit, când lucrurile se vor întâmpla de la sine. În orice caz noi ne putem, între timp, bucura de ceea ce vedem, mai exact niște ustensile de construcții extrem de dezvoltate.

No comments:

Post a Comment