Sunday, July 12, 2015

Un tip lovește o femeie pe stradă și trece mai departe, DAR stai să vezi ce se întâmplă după !!!

În ultima vreme oamenii sunt din ce în ce mai indiferenți la problemele celor din jur. Orbiți probabil de propriile probleme uită să mai facă bine atunci când au ocazia și trec nepăsători pe lângă cei ce au nevoie fie de lucruri materiale, fie de ajutor fizic fie chiar și de o vorbă bună. În întâmpinarea acestei stări de fapt niște londonezi sau gândit să încerce un experiment pentru a vedea dacă mai există speranță și o doză de umanitate printre noi.

Așadar aceștia s-au gândit la trei situații comune și le-au implementat chiar în capitala Marii Britanii, cel mai mare oraș european, Londra.Rezultatul a fost unul neașteptat chiar și pentru inițiatorii experimentului deoarece aceștia nu se așteptau la asemenea reacții din partea unor oameni obișnuiți.

Prima dintre situații este cea a unei femei aflate în dificultate de a se deplasa pentru aceasta fiindu-i necesară o cârjă iar în fața ei are drept obstacol o scară destul de înaltă la capătul căruia trebuie să treacă cu geamantanul plin de lucruri.Aceasta apelează la un tânăr care se afla împreună cu prietenul lui în zonă. Spre surprinderea femeii acesta nu numai că acceptă să o ajute la rugămințile ei dar o face și în cea mai mare viteză lăsând astfel impresia unui om foarte săritor la problemele celor din jurul sau.

Ce-a de-a doua situație este a unui bărbat care pretindzandu-se foarte obosit lasă un mesaj să fie trezit la o anumită stație de metrou.Spre surprinderea lui și a celor care au lansat experimentul se găsesc binevoitori care să îl trezească fix înainte de stația unde trebuie să coboare, așadar încă o dovadă că oamenii nu sunt în totalitate indiferenți.

Ultima situație este a unei femei care se întoarce de la piață cu sacoșa plină cu mere iar un trecător o lovește intenționat și îi varsă sacoșa trecând mai departe. Un bărbat aflat în apropiere vede toată scena și fără să mai stea pe gânduri se apleacă să o ajute pe femeie. Așadar după cum puteți vedea încă nu s-a pierdut orice urmă de umanitate și aceasta trebuie avută în vedere și de cei ce urmăresc aceste imagini, dacă aveți posibilitatea să faceți un bine cuiva, faceți-o necondiționat și veți vedea că schimbarea lumii în care trăim începe prin voi.

No comments:

Post a Comment