Sunday, July 5, 2015

Uite ce A Scris un Elev la Examenul de Bacalaureat

N-AI CUUM !!! Dacă în mediul rural, profesorii ar desface toate lucrările în public cu siguranță că multe dintre ele ar fi un motiv serios de râs. Acum să nu vă gândiți că generalizez, nu chiar deloc, sunt o groază de copii care sunt silitori și își învață lecțiile chiar dacă mediul în care trăiesc este oarecum deficitar, din acest punct de vedere dorim să vă felicităm dacă vă aflați printre aceștia.

Însă există și extrema cealaltă, și mai exact copiii care nu își dau de loc silința, asta nu trebuie neapărat să fie neapărat vinovați (și de ce zic asta, pentru că mediul în care se află îi modelează de așa natură încât să nu se poată concentra pe învățătură și să își canalizeze puterile către alte activități pe care ei le consideră mult mai importante) însă eu consider că și ei au partea lor de vină, precum o au și părinții lor, pe care îi consider mai vinovați decât pe ei.

Acum că am discutat problema în termeni generali, hai să ne înmtoarcem la oile noastre ca să zic așa, cel mai bine este să ne amuzăm de modul în care a completat un elev care tocmai a dat bacalaureatul foaia de examen și mai exact puteți vedea imaginile mai jos:

Adică lumea ar mai trebuii să citească în ziua de astăzi mai multe cărți pentru că sunt cam analfabeți, bine nici eu nu sunt prea deștept dar mai știu și eu ceva.

Așa și-a început tânărul lucrarea, ce vedeți mai jos este continuarea lucrării sale, 4 pagini pe care vă invităm să le citiți

No comments:

Post a Comment