Tuesday, July 21, 2015

Mașina De Poliție Lovește Un Biciclist pe Trecerea De Pietoni - Ce Urmează După e De-a Dreptul Revoltător !!!

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut ziua în amiaza mare în municipiul Călărași. Am denumit situația neobișnuită deoarece atunci când te gândești la autoritățile publice și în cazul nostru de față la poliția română te aștepți și la respectarea legilor inclusiv a normelor de circulație și o bună conduită în trafic. Imaginile din videoclipul de mai jos vin însă să contrazică această ipoteză despre autoritățile din România care de multe ori în loc să apere legea și să vegheze la buna respectare a acestora sfârșesc prin a fi ei cei care o încalcă.

În incidentul în cauză are în prim plam un echipaj de poliție și un biciclist care traversa strada prin dreptul trecerii de pietoni. Întregul film al incidentului a fost surprins de o cameră de luat vederi montată pe mașina unui participant la trafic aflat în spatele mașinii de poliție. Totodată tot acesta a continuat să filmeze după ce s-a dat jos din mașină pentru a vedea reacția părților implicate în acest caz.

Polițistul nu a avut nici o replică la fel ca și cealaltă parte implicată în accident care probabil de teamă văzând ce mașină l-a lovit a preferat să nu provoace un scandal pentru a nu suferi mai târziu alte neplăceri. Cu toate acestea luat la întrebări de martorii prezenți la fața locului echipajul de poliție și mai precis șoferul vizibil afectat de cele petrecute în fața sa nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Astfel de accidente sunt din ce în ce mai dese cu bicicliști care sunt loviți pe trecerea de pietoni și apar mai multe discuții cu privirea la ele. Una dintre acestea se referă la faptul că atunci când traversează acești ar trebui să nu se afle urcați pe bicicletă și să se dea jos pentru a traversa în rând cu ceilalți pietoni. Este evident că lucrul acesta nu se întâmplă și cei mau mulți trec fără măcar să se asigure.

No comments:

Post a Comment