Thursday, July 9, 2015

A Ridicat O Dronă Deasupra Oceanului În Alaska - Când A Văzut Ce A Filmat A Zis Că Nu E Adevărat !!!

Când privești pentru prima oară acest clip cu siguranță o să spui cu voce tare ce lucuri minunate ne oferă natura. În zilele noastre tehnologia ne permite să vedem lucruri pe care în mod normal nu le poți vedea într-o viață. Spre exemplu cât de des ați văzut o balenă? Aproape niciodata nu? Așadar cu ajutorul unei drone veți putea descoperi această minunăție a naturii.

Balenele fac parte din categoria mamiferelor marine și sunt cele mai mari animale de pe planeta noastră. Apariția lor este localizată în urmă cu mai bine de cincizeci de milioane de ani. Ele se trag dintr-o specie de mamifere care trăiau pe uscat care din nevoia de a se adapta mediului acvatic au pierdut în timp picioarele din spate iar cele din față s-au transformat în înnotătoare. Balenele sunt considerate de specialiști printre cele mai inteligente animale și nu prezintă nici un pericol pentru rasa umană ele hrănindu-se cu o serie de microorganisme din ocean.

În ciuda faptului că au dimensiunile foarte mari acestea nu utilizează foarte multă hrană pentru a supraviețui. Acest lucru este posibil datorită unei conformații a corpului capabilă să facă mari economii de energie. Hrana de bază sunt după cum am amintit mai sus organismele mici și planctonul.

În ceea ce privește perpetuarea speciei balenele nasc o data la aproximativ doi, trei ani pui vii care sunt ulterior hărăniți cu lapte. Vorbind despre momentul nașterii propriu-zise, femela balenă este asistată de câteva alte balene care îi vor ține puiul la suprafață pentru a putea să respire liber. Balenele pot produce zilnic până la câteva sute de litri de lapte cu care își vor ajuta noul născut să ajungă la dimensiuni mari într-o perioadă relativ scurtă.

No comments:

Post a Comment