Tuesday, July 28, 2015

Este Incredibil de Plăcut să te Uiți la Rusul Asta Cum Își Pavează Grădina !!!

Este o plăcere extraordinară să vezi un maestru cum își pune puterile la încercare în a realiza ceva ce este demn de invidiat, însă nu trebuie niciodată să fie. Pentru acest bărbat, meșteșugăritul în grădina casei reprezintă o activitate pe care aproape că și-a transformat-o într-o a doua natură și se pare că tot ce îi pică pe mână reușește să o transforme într-o minunăție, și aici mă refer la orice spațiu verde, deoarece se pare că acest bărbat poate într-o singură zi să construiască manual ce mulți alți muncitori în condiții obișnuite nu ar putea, și anume, să își paveze grădina fără dale.

Mulți alții, și aici nu vreau să înțelegeți că iau în calcul persoanele care nu se pricep deloc la o astfel de meserie, precum noi, oamenii de rând, ci mă refer strict la persoanele, mai exact muncitorii care cu asta își ocupă timpul, însă nu încearcă să se perfecționeze asupra meseriei pe care o fac, ci o fac doar pentru a-și câștiga existența, nu ar putea niciodată să se îndeletnicească vreodată cu astfel de activități, ci numai cu ajutorul unui meșter în preajmă ar putea realiza o astfel de minunăție și deci nu ar fi demni să fie puși să realizeze astfel de opere, deoarece le putem numi opere fără dar și poate.

Dar cine este acest bărbat? Oare o fi avut o pregătire specială pentru a putea îndeplini această activitate cu atâta sârguință cu care o practică? Eu zic că nu, eu zic că este pasionat, cu siguranță a mai muncit în domeniu o perioadă foarte lungă de timp, însă tot ceea ce a făcut, sau mai exact majoritatea decorațiunilor pe care le-a făcut au fost realizate cu sufletul, cu plăcere, și de aceea a și ajuns la nivelul în care să poată să facă ceea ce poate să facă astăzi.

No comments:

Post a Comment