Thursday, July 23, 2015

Țăranu cu Decapotabilă o Claxonează la Trecerea de Pietoni - DAR Stai Să Vezi Ce-i Face Bunicuța

Cât de mult mă bucur că în era asta a tehnologiei oricine are la îndemână un telefon mobil cu cameră cu care poate să filmeze momente hilare precum veți vedea în imaginile videoclipului de mai jos. Acești băieți stăteau în parc și se dădeau cu skateboard-ul dar ceea ce aveau să vadă în fața ochilor o să vă facă să leșinați de râs și pe dumneavoastră.

După cum spuneam aceștia se aflau în parc iar unul dintre ei a început să îi filmeze pe ceilalți doi care se dădeau cu placa de skateboard. La un moment dat aceasta a fost făcut atent de unul dintre cei doi să mute obiectivul către trecerea de pietoni aflată în apropiere. Acolo o bunicuță probabil având peste 80 de ani încerca să treacă strada pe trecerea de pietoni. La trecere între timp s-a oprit un șmecher cu o mașină decapotabilă care văzând observând cât de greu se mișcă bătrânica a început să claxoneze ca un disperat și să gesticuleze de nemulțumire.

Trezită parcă din somn aceasta a mai făcut câțiva pași și ajunsă în dreptul mașinii i-a lovit caroseria acestuia cu poșeta ei. În momentul acela audiența compusă din cei trei băieți a leșinat de râs. Locul în care bunicuța lovise mașina șmecherului nerăbdător era chiar acela al senzorului de deschidere al airbag-ului frontal de pe volan așa că prin urmare acesta s-a ales cu o binemeritată lecție care să îl facă pe viitor să nu mai fie atât de nerebdător și de batjocoritor la adresa pietonilor aflați în traversare prin locuri regulamentare.

Se pare totuși că în ziua de azi tot mai mulți astfel de șoferi precum și cel din imagini colindă străzile în lung și în lat, marea lor problemă este că probabil nu se grăbesc nicăieri dar vor să impresioneze și să arate cât de șmecheri sunt ei. Iată că universul lucrează împotriva celor care nu dau dovadă în primul rând de răbdare și omenie și le aplică câte o palmă fix de acolo de unde nu se așteaptă.

No comments:

Post a Comment