Friday, July 31, 2015

Răzbunare în STIL Mafiot Pe Un Bulevard Din Ploiesti - Fii ATENT Ce S-a Întâmplat !!!

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut zilele trecute în trafic pe unul dintre bulevardele orașului Ploiești. În incident au fost implicați un Audi Q5 și un autoturism Dacia Logan. Se pară că incidentul ar fi de fapt o răzbunare a unui angajator pe fostul lui angajat care mai nou practica meseria de taximetrist.

Se pare că între cei doi bărbați conflictul era mai vechi și că în urma părăsirii locului de muncă, bărbatul ar fi fost amenințat de atunci de fostul său șef că va primi o corecție. Și iată că întâlnindu-se în trafi acesta a ținut neapărat să își ducă promisiunea la bun sfârșit și a început să îl șicaneze pe fostul său angajat vrând să-l determine să oprească pentru a îi aplica o corecție fizică cel mai probabil.

Acesta văzând că este șicanat în trafic a luat telefonul mobil și a început să filmeze pentru a surprinde în cazul în care i-ar fi tăiat calea și s-ar fi produs o tamponare ușoară. Bărbatul cu Q5 însă nu a stat pe gânduri prea mult iar în momentul în care taximetristul s-a apropiat și a ajuns în dreptul lui pentru a-l depăși acesta a tras brusc de volan dreapta și l-a proiectat într-un stâlp aflat pe marginea părții carosabile. Ulterior acesta nu a oprit la locul accidentului mergând mai departe ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Victima a fost ajutată imediat de către o trecătoare care a sunat la numărul de urgențe 112 pentru a veni ambulanța și poliția la locul incidentului. Acesta a fost transportat la spitalul județean din Ploiești pentru a primi îngrijiri medicale. Agresorul a fost identificat și poliția municipiului Ploiești i-a întocmit dosar penal pentru faptele comise. În urma contactării telefonice acesta nu a vrut să dea nici o declarație cu privire la faptele săvârșite.

No comments:

Post a Comment