Friday, July 31, 2015

Bărbatul Asta A Început Să Danseze În Stația De Metrou - DAR Stai Să Vezi Ce Se Întâplă La Final !!!

Câți dintre voi nu au dat peste oameni care dansau din senin pe stradă? Probabil de fiecare dată v-ați uitat la ei sceptici crezând că au înnebunit sau ceva de genul acesta.Ei bine gândiți-vă cum ar fi să dați de cineva dansând în mijlocul celei mai aglomerate stații de tren. Ce părere ați avea de asta?

Iată că acestui bărbat nu i-a fost rușine să înceapă să danseze în văzul tuturor pe clasica melodie ”Do Re Mi”. Imediat alături de el a venit o fetiță cu care a început să danseze în pereche.La scurt timp se adunaseră deja câteva grupuri care dansau împreună și executau animte mișcări într-un sincron perfect. Până la final toată gara era plină de dansatori care au efectuat probabil cel mai complex flashmob din istorie. Cu siguranță dacă erați prin preajmă v-ați fi oprit să admirați această superbă reprezentație.

Flashmob reprezintă un termen provenit din limba engleză și se poate traduce ca fiind clipa trăită de mulțime. De fapt acțiunea în sine presupune adunarea într-un loc de interes public pentru o scurtă perioadă de timp de maxim câteva minute în care participanții la aceasta efectuează anumite acțiuni cum ar fi dansul, mișcări sportive etc, iar la final grupul se împrăștie dând senzația că își reaiau activitățile cotidiene pentru care erau în acea zonă într-un mod cât mai natural cu putință.

Această idee de flashmob există încă de secolul trecut dar a fost pusă pentru prima oară în practică în anul 2003. Lucrul acesta a fost posibil și datorită influenței internetului deoarece mijloace precum mesageria, e-mail etc au dus la răspândirea cu repeziciune a ideei și locului unde se va desfășura acțiunea programată.

No comments:

Post a Comment